Choc-chip puding s džemom a creme fraiche
Choc-chip puding s džemom a creme fraiche
Zložky (slúži 4)
* 120 g nesolené maslo, zmäkčovanie
* 120 g pieskový cukor
* 1 vanilkový extrakt TSP
* 2 vajcia
* 120 g hladkej múky
* 60 g kakaového prášku
* 2 TSP s práškom do pečiva
* 60 g tmavej čokolády, jemne nasekané
* 1 šálka malinový džem, ohřát
* Creme fraiche alebo mascarpone, ktorý bude slúžiť
Metóda
1. Mastnôt a 1-liter puding povodia.
2. Smotany maslo a cukor do misy z elektrického mixéra, pridajte vanilkový, potom pridajte vajcia, jedno po druhom, bití až tesne po každom kombinovať. Preosiať múku, kakao a prášok a pridajte do zmesi s dostatkom vody (asi 1-2 polievkové lyžice), aby sa kvapkadlová konzistenciu. Miešajte v čokoláde, potom lyžičku zmesi na panvici. Vykonajte plisovat v stredu listu pečící papier (pre umožnenie rozvoja) a použiť na pokrytie puding. Secure s reťazci, potom prikryjeme fóliou.
3. Miesto povodia v panva a pridá sa dostatočné množstvo vody, aby v polovici dĺžky strany, privedie do varu nad vysokým teplo. Obal, znížiť tepelné na nízkej a pary po dobu 2 hodín. Vyberte z panvice a pán zrušil po dobu 10 minút. Otočte sa nakrájaná na plátky a slúži vyhrievané s džemom a creme fraiche.