Čokoládová pena Cake
Čokoládová pena Cake
Zložky (slúži 4)
* 500 g tmavej čokolády
* 2 TBS zlatý sirup
* 125 g nesolené maslo
* 4 vajcia
* 1 TBS pieskový cukor
* 1 TBS hladkej múky, sifted
* Roztavený čokoláda, zdobili
* Čokoládová zmrzlina, ktorý bude slúžiť
*
Káva mascarpone
* 200 g mascarpone syr
* 2 TBS instantná káva
* 2 TBS čistokrvnom Práškový cukor
Metóda
1. Predhriať rúru na 220 ° C. Mastnôt a základné línie a 20cm jarné kolo-forma dort pán s non-stick pečící papier.
2. Tavenie čokolády, zlatý sirup a maslo v miske cez panvu s jemne Simmering vody. Vyňatej mierne vychladnúť.
3. Miesto vajcia a cukor do misy na elektrický mixér alebo používať elektrické ručné šlágr a poraziť na vysokej po dobu 10 minút až do veľmi husté a bledé. Jemne násobne v múky potom zložiť v čokoládové zmesi do kombinovanej. Nalejte do koláčov panvicu a pečieme na prostrednej policou rúry na 12 minút. Vyberte z rúry a spustiť nožom okolo okraja torte. Odstrániť golier z dortu pán a prevod dort do chladničky na 1 hodinu do chladu (tento krok je dôležitý, pretože stanovuje doprostred torte).
4. Medzitým, aby sa káva mascarpone, rozpustite kávu v 1 polievkovú lyžicu vriacej vody a zrušil vychladnúť. Beat spolu s mascarpone, kávu a cukor do misy do tuhé.
5. Ak chcete, aby sa čokoláda lístia, kefa non-jedovaté lístia s rozpustenou čokoládou. Po vychladnutí sa šupa listovej off.
6. Nakrájať dort a slúžiť s Hromádka kávy mascarpone a čokolády listov na hornej a lopatka na sorbet na boku.